Top List Curated by Erling Løken Andersen
 • Public list
 • Jan 3rd 2013
 • 695 views
 • 4 votes
 • 2 voters
 • 0%
Beste Post i 2012 hos Freak no

More about Beste Post i 2012 hos Freak no:

Beste Post i 2012 hos Freak no is a public top list created by Erling Løken Andersen on rankly.com on January 3rd 2013. Items on the Beste Post i 2012 hos Freak no top list are added by the rankly.com community and ranked using our secret ranking sauce. Beste Post i 2012 hos Freak no has gotten 695 views and has gathered 4 votes from 2 voters. O O

Beste Post i 2012 hos Freak no is a top list in the Technology category on rankly.com. Are you a fan of Technology or Beste Post i 2012 hos Freak no? Explore more top 100 lists about Technology on rankly.com or participate in ranking the stuff already on the all time Beste Post i 2012 hos Freak no top list below.

If you're not a member of rankly.com, you should consider becoming one. Registration is fast, free and easy. At rankly.com, we aim to give you the best of everything - including stuff like the Beste Post i 2012 hos Freak no list.

Get your friends to vote! Spread this URL or share:

Items just added

  1

  Folk er ikke spader

  http://freak.no/forum/showthread.php?p=2798891#post2798891
  • Forfatter: Bothrops
  • Tråd: Du er jo det, so?
  "Du er mager, hvorfor er det slemt å kalle deg mager?" "Du er kvisete, hvorfor er det slemt å kalle deg kvisete?" "Du er krøpling, hvorfor er det slemt å kalle deg krøpling?" "Du er stygg, hvorfor er det slemt å kalle deg stygg?" Det er ikke alt som er greit å si til folk selv om de er klar over det. Jentene tenkte kanskje at de hadde andre kvaliteter i tillegg til at de var feite, men de blir redusert til "the fat girls" De som påstår at dette er helt greit fordi de er feite høres ut som mobbere som prøver å forsvare mobbingen sin. Er det mulig å bli så tett at man ikke forstår at sånt er unødvendig å si?? Jeg mistenker at dere veit det er feil, men siden jentene opptrådte som offre og lagde så jævlig big deal ut av det skal dere "veie opp" ved å gjøre det til en ekstra "liten deal". Pissprat. Ingen liker å bli kalt feit uansett om de er klar over det eller ikke. Folk er ikke spader
  10.00
  2 votes
  2

  Salvia is one hell of a drug

  http://freak.no/forum/showthread.php?p=2069621#post2069621
  • Forfatter: Pewpew
  • Tråd: Dine mest sketchy stunder under rus
  Nå har ikke jeg veldig mye erfaring med rus, men av det jeg har prøvd hittil, så er det en episode med salvia som jeg syns er verdt å nevne. Jeg var hjemme alene, og trodde jeg skulle være det en veldig god stund til, så jeg bestemte meg for å ta et trekk salvia med bongen. Jeg fikk til et skikkelig drag og fylte hele lungene med salvia. Mens jeg holder det inne legger jeg meg rolig ned i sengen og håper på en rolig liten trip til drømmeland. Det får jeg til. En liten stund. Etter 2-3 min fikk jeg lyst til å gå ned i stua. Men jeg klarte ikke gå, jeg måtte kjøre tog. Og jeg var toget selv. Så jeg kjørte meg selv ned i stua og kjørte rundt i noe jeg trodde var en ørken for å hente folk. Og mens jeg kjørte rundt i ring på stua, kommer morra mi løpende inn døra og ber meg hjelpe henne med å bære inn matvarene. Jeg husker jeg stod der å funderte litt på hva i helsikke hun gjorde i ørkenen, men etter litt fnising så fikk jeg matvarene inn på kjøkkenet, og jeg begynte å lande ordentlig.
  9.00
  1 votes
  3

  Nei, det gjør ikke

  http://freak.no/forum/showthread.php?p=2509304#post2509304
  • Forfatter: Afasar
  • Tråd: Mitt liv som rusmisbruker
  Sitat: Originalt skrevet av Dagger9007 Alle som sier eller faktisk tror at "jeg kan bare røyke meg en tjall av og til", tar svært feil. Til slutt tar det deg igjen, og du finner ut av at du har massevis å jobbe med. Ikke prakk din virkelighet på andre, er du snill. Jeg prøvde selv cannabis for første gang i tolv-/trettenårsalderen, og jeg har aldri hatt problemer med rusmidler. At du fikk problemer sier noe om deg, og ikke nødvendigvis noe om cannabis eller folk flest. Jeg synes måten du generaliserer folk på ("alle som..") er nesten frekk, og jeg synes ikke at slike tråder kan brukes som argument mot noe som helst. Hvis folk føler legaliseringsdebatten er avgjort etter å ha lest en slik tråd, har de ikke skjønt særlig mye; men det er en annen sak. Lykke til videre, ihvertfall.
  7.00
  1 votes
  Get your friends to vote! Spread this URL or share:
  Tags: no, beste, post, i, hos, freak

  Discuss Beste Post i 2012 hos Freak no